Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Rummelig villalejlighed med tilhørende have

Økonomi *

Husleje

7.100,00 kr.

Forbrug
700,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
21.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
65 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

fri kontakt
Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Til denne skønne lejlighed på 65 m2 er der tilhørende kælderværelse på yderlig 18 m2, værelset er tørt og varmt, kun bruget til kontor eller bare opbevaring. Der ud over er der fæller vaskerum med overboen (vaskemaskine til fri brug). Der er en dejlig stor fælles have. Lejligheden består at to store værelse hvor fra den ene er der udgang til altan, lejligheden er yderst delevenlig. Den består også af et dejlig stort køkken og et mindre toilet der alligevel er stort nok til at have bruse kabine. El sørger lejer selv for. Fang mig på telefonen hvis det skulle have interesse.

Udlejer

fri kontakt
Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Åbyhøj?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Åbyhøj. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.