Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Blegkilde Allé, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

7.995,00 kr.

Forbrug
500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.995,00 kr.
- Depositum
23.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
79 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
- Velindrettet'er
- Ny renoveret
- To altaner og udsigt over Aalborg!
- Lyse rum

Med god beliggenhed på Blegkilde Allé kan vi nu tilbyde denne dejlige lejlighed
Lejligheden er renoveret og har fået super flot økken fra Invita med alt i hårde hvidevarer. Her kan nævnes Siemens indbygningsovn med pyrolyse, Siemens induktionskogeplade, Siemens køle/fryseskab, Siemens opvaskemaskine. Quuoker med udtræksslange. Flot badeværelse ligeledes med nyere skabsarrangement fra Invita, nyere armaturer samt vaskemaskine og tørretumbler. Dejlig opholdsstue åben forbindelse med det flotte køkken. Fra stuen er der skydedør ud til lukket altan, hvorfra der er videre udgang til åben altan. Fra stue og altan er der en virkelig flot udsigt over aalborg by. Soveværelse og værelse - begge med skabe.
Der er hvide vægge og lofter samt lyse parket gulve i lejligheden.

Gode fællesfaciliteter med mulighed for at leje ekstra værelse, som er fuldt møbleret med sengelinned og toiletforhold. Store fælleslokaler, som er igennem en større modernisering, som kun kan benyttes af beboerne på Blegkilde Alle.

Du har på Blegkilde Allé mulighed for at benytte den hyggelige lounge med eget bibliotek, hvor friske aviser og tidsskrifter kan læses samtidig med du nyder kolde- og varme drikke, der kan købes i loungen.

Er din cykel punkteret eller trænger til lidt luft, så har du mulighed for at fikse det i ejendommes tilhørende cykelværksted.

Endvidere gratis p-pladser ved ejendommen.

Lejlighederne er omgivet af hyggelige grønne områder med vandløb, legeplads og hyggelige områder med borde-bænkesæt, hvor det er muligt at nyde solen.

Indkøb har man lige om hjørnet, ligesom man hurtigt er på motorvejen.

Der er gratis p-pladser ved ejendommen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.