Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Bredegade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

11.995,00 kr.

Forbrug
900,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.995,00 kr.
- Depositum
35.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
135 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dette er den perfekte lejlighed til lejeren, der drømmer om at bo i hjertet af byen, hvor det hele sker og samtidig have masser af plads både inde og ude.

Lejligheden ligger i en af byens hyggelige gågader, så lige når man træder udenfor døren står man ved de mange butikker og spisesteder, og der er nemt til dagligvareindkøb, offentlig transport, byens kulturelle tilbud og det maritime miljø på havnefronten.

Lejligheden byder indenfor i en stor entré, hvorfra man kommer ind i en lys og rummelig spisestue, der ligger i åben forbindelse med det lækre, lyse og moderne køkken, der er med god skabs- og bordplads. Fra køkkenet er der adgang til en skøn terrasse, der hører til lejligheden – en herlig oase her midt i byen, hvor man kan sidde helt ugeneret. Fra spisestuen er trappe til lejlighedens 1. sal, der er indrettet med en hyggelig opholdsstue med loft til kip og flot lysindfald, pænt badeværelse med brus samt stort soveværelse med flere garderobeskabe og adgang til stort og flot badeværelse med god bruseniche. Herudover er der en meget stor og anvendelig hems, der fint kan indrettes som kontor, hobbyrum, ekstra stue eller lignende.

En lejlighed i særklasse, hvor kvaliteten er helt i top!

Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Aalborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aalborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.