Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Roomie søges til lejlighed i centrum af Aarhus

Økonomi *

Husleje

4.740,00 kr.

Forbrug, heraf:
645,00 kr.
- Varme
225,00 kr.
- Vand
155,00 kr.
- El
150,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
4.740,00 kr.
- Depositum
14.220,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
10 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Kunne du tænke dig at bo i Aarhus centrum, og have et badeværelse på størrelse med andres soveværelse? Så kig med her!

Jeg søger en roomie, en pige mere specifikt, til at flytte ind i min fine lejlighed, som ligger på Fiskergade, lige bag ved åen i centrum af Aarhus.
Lejligheden er 78m2 i alt, og dit værelse vil være 10m2. Lejligheden er nyrenoveret i 2018, og der er både opvaskemaskine og vaskemaskine i lejligheden. På toppen af bygningen findes en super lækker tagterrasse, som alle i bygningen også har adgang til.
Huslejen for værelset ligger alt i alt på 5385 kr, og dette er altså inklusiv vand, varme, el og internet, men UDEN boligstøtte regnet med. Indtil videre har vi for hele lejligheden fået 1019 kr i boligstøtte, og så vil huslejen komme ned i 4876 kr. For at kunne modtage boligstøtte er det altså et krav, at du også selv er studerende.

Og med i pakken er naturligvis også mit selskab; jeg hedder Line og er 23 år gammel. Jeg læser Economics & Business Administration på 2. Semester på BSS, og arbejder som hotelreceptionist ved siden af. Jeg elsker at have nogen at sige hej til, når jeg kommer hjem fra skole, og har oftest min dør på klem.

Indflytningen er fleksibel indenfor tidsrammen 1/2/19-1/4/19.

Lyder det som noget for dig eller en du kender? Så kontakt mig endelig her inder eller på mit telefonnummer.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Aarhus?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aarhus. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.