Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Fremleje af et værelse i Aarhus

Økonomi *

Husleje

3.300,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
3.300,00 kr.
- Depositum
6.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
14 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
indtil 28. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hej, Jeg bor på 2-værelses lejlighed og jeg vil gerne udleje et værelse i min lejlighed på Reginehøjvej i Aarhus Nord, som ligger ved Randersvej. Der ligger en Netto 3-minnutters gå-gang væk, og lejligheden er tæt på transport som letbane og bybusser.
Lejligheden er oplagt at dele, og det er værelset til højre for entréen, som jeg fremlejer.
Lejligheden indeholder skabsplads til tøj og kuffert, et stort set nyt køkken samt et fint badeværelse og gratis internet. Der er endvidere en kælder med eget kælderrum, hvor man kan opbevare et par kasser, imens man bor her. I kælderen forefindes vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere er der cykelkælder.
Udover de 3300 kr. i månedlig husleje kommer elregningen og udgifter, som vi deles om. Der ingen møbler, men et tomt værelse med et stort tøjskab, hænge lys og gardiner.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Aarhus?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aarhus. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.