Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Hovedgaden, 6823 Ansager

Økonomi *

Husleje

4.500,00 kr.

Forbrug
950,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
13.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
95 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
3 vær. lejlighed centralt beliggende i Skovlund, 6823 Ansager

Boligen kan evt. ændres til en 4 værelses lejlighed, tal med udlejer herom.

Lejligheden er beliggende på 1. sal med egen indgang. Rummene har synlige loftsbjælker. Der er udgang til dejlig stor terrasse på ca. 25 m2, fra køkkenet. Denne er nyrenoveret i 2020 - se billeder til annoncen.

Lejligheden indeholder: - Stor stue med skrå væge. - Køkken med plads til spiseplads, og dør med udgang til terrasse. - Stort soveværelse med hyggelige runde vinduer. - Regulært børneværelse - Badeværelse - Depotrum

Skovlund er en hyggelig landsby med aktive medborgere, som ligger meget tæt på Ansager - hvor der også er et godt foreningsliv og gode kulturelle tilbud! Der er børneinstitution og friskole, samt efterskole. Og der er købmand i byen.

Tilnærmelsesvis afstand fra Skovlund til Varde ca 22 km, afstand Ølgod km, afstand Grindsted km, afstand Billund km, afstand Esbjerg km. Husdyrhold er ikke tilladt.

Lejligheden kan være ledig pr. 1/10 2020 – henvendelse til udlejer, Peter Clausen

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Ansager?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Ansager. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.