Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses lejlighed - Telegrafvej, 2750 Ballerup

Økonomi *

Husleje

4.595,00 kr.

Forbrug
300,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
4.595,00 kr.
- Depositum
13.785,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
36 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
ALL INCLUSIVE - NYOPFØRTE LYSE STUDIEBOLIGER

Sundhedsmyndighedernes anbefalinger om forebyggelse af smittespredning med COVID-19 overholdes. Derfor kan der forekomme ventetid inden adgang til prøveboligen kan gives.

262 nyopførte studieboliger, i størrelsen 35 til 54 m2, med alt hvad studiehjertet kan begære, udlejes nu tæt på DTU Ballerup, Ballerup bymidte, Ballerup Centret, sportsfaciliteter samt Ballerup Station med 23 minutter til Københavns Hovedbanegård. Boligerne indeholder materialer af høj kvalitet og med eget køkken, bad og toilet. Derudover kommer en række fællesfaciliteter, som giver dig gode muligheder for samvær og fællesskab med dine naboer – alt sammen til en rimelig lejepris.

HVAD FÅR DU, NÅR DU FLYTTER IND PÅ TELEGRAFKOLLEGIET?
- Moderne og lyst indrettede lejligheder- Højhastighedsinternet
- Gode fællesarealer både ude og inde- Garderobeskab i lejligheden
- Tæt på offentlig transport

HJEMLIGE FÆLLESAREALERI
Gefion Telegrafkollegiet har vi prioriteret gode fællesarealer med fokus på sport og samvær. På hver etage er der ”hang-out spots”, hvor du kan hygge dig med dine naboer. Gefion Telegrafkollegiet har yderligere flere fællesfaciliteter såsom et stort motionsrum, filmrum, flotte fællesrum med køkkenfaciliteter samt fællesarealer med aktiviteter såsom bordfodbold og bordtennis på etagernes brede gange. Udendørsarealerne omfatter blandt andet en såkaldt ”yogacirkel” og løbebane.

TÆT PÅ BALLERUP STATION, BUSLINIER OG TRE SUPER-CYKELSTIER
Nyd studielivet i helt nye boliger med en attraktiv beliggenhed i Ballerup. Her har du ikke langt til Ballerup bymidte, DTU Ballerup, Ballerup Centret, sportsfaciliteter samt Ballerup Station. På blot 23 minutter med toget er du sågar på Københavns Hovedbanegård. Udover tre såkaldte supercykelstier er Gefion Telegrafkollegiet også godt placeret i forhold til indfaldsveje og motorveje.

I GÅAFSTAND TIL LANDSBYEN PEDERSTRUP
Blot 1 km væk fra kollegiet ligger den lille hyggelige landsby Pederstrup. Her kan du finde ro ved gadekæret og de gamle bygninger med stråtag og bindingsværk. Besøg den økologiske gårdbutik på Grantoftegaard eller opleve Ballerup Museum.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Ballerup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Ballerup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.