Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Kragelundvej, 7080 Børkop

Økonomi *

Husleje

7.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.500,00 kr.
- Depositum
22.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
73 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2021
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejemålet ligger på Kragelundvej i Børkop. De boliger på Kragelundvej er opført som 1-plans rækkehuse.

Dette 3 værelses lejemål er indrettet med entré hvorfra der er adgang til badeværelse. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, og fra stuen er der adgang til de 2 værelser. Der er gulvvarme på badeværelset, samt indbyggede skabe i værelserne. Egen have med fisebelagt terrasse. Der er egen parkeringsplads samt redskabsskur.

OMRÅDET:
Børkop er en stationsby beliggende mellem Vejle og Fredericia og er Vejle Kommunes næststørste by. Byen har ca. 5500 indbyggere (2017) og er et meget attraktivt sted at flytte til. Både for børnefamilien samt for karrierekvinden.
Byen nyder godt af sin placering nær vigtige færdselsårer og oplever i disse år en stærk befolkningstilvækst. Det er en by i konstant bevægelse med nye tiltag, nye byggegrunde og nye oplevelser, der spirer. Børkop har også gode indkøbsmuligheder, her bl.a. Børkop Centret som ligger lige midt i Børkop og har egen gågade. Består af et rigtigt godt mix af forretninger. Apotek, banker, tøjbutikker, dagligvarebutikker, pizzaria, frisører, læger, tandlæger osv.
Åen slynger sig under Kulturhuset, hvor bibliotek, amatørteater, kreativt værksted og spændende arrangementer beriger byens liv. Børkop er på en og samme tid urban, moderne og rummer følelsen af landsby.
Rækkehusene på Kragelundvej har en fantastisk hyggelig beliggenhed i Børkop og vejen til skolen er ligesom resten af kvarteret tryg.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Børkop?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Børkop. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.