Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - De Lichtenbergs Vej, 7182 Bredsten

Økonomi *

Husleje

6.557,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud

Detaljer *

Størrelse
76 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nørup: ... - Billig husleje, tæt på skov sø, kun 15 km fra Billund bymidte Her har du chancen for at få fat på en hyggelig og billig bolig kun 15 km fra Billund bymidte og 17 km fra Vejle bymidte, i smuk natur med idylliske Gødding skov og smukke Engelsholms sø som nabo. Vi tilbyder dig et nedslag i huslejen på 1.000 kr. pr. måned i de første 12 måneder af boperioden. Nedslaget er fratrukket den oplyste leje. Boligerne er en kombination af røde murstensrækkehuse med egen have, terrasse og udhus eller depotrum samt lejligheder beliggende i den store flotte hovedbygning. De fleste boliger i stueplan har egen terrasse og have. Alle boliger fremstår lyse og præsentable. Der er skønne grønne fællesarealer med en lille sø med springvand og hyggelige bordbænkesæt. Hovedbygningen indeholder elevator, stort fint fælleslokale, hvor der afholdes diverse arrangementer, samt et stort fælles vaskeri. Der er busforbindelser til den nærliggende by Nørup, som har gode indkøbsmuligheder, en aktiv ungdoms- og idrætsforening samt en velfungerende skole og børnepasningsmulighed. Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varmen opkræves som et månedligt a conto beløb. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Afdelingen
-

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Bredsten?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Bredsten. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.