Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Strandvejen, 2920 Charlottenlund

Økonomi *

Husleje

17.354,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.300,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
52.062,00 kr.
- Depositum
52.062,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
119 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen
Der er ikke nogen bygninger foran ejendommen ud mod vandet, og I får derfor en nærmest uspoleret og unik udsigt ud til Skovshoved Havn og Øresund.
Lejligheden
I får et rummeligt opholdsrum med et moderne køkken og åben forbindelse til et værelse - begge med udsigt. Derudover er der et soveværelse, og det flotte badeværelse har ovenlysvindue, regnbruser og vaskesøjle.
Til lejligheden hører en parkeringsplads, og der er mulighed for at leje en garage. Der er derudover et kælderrum og et vaskeri i bygningen.
Området
Fra adressen kan I gå til daginstitution, skole og til Skovshoved Havn med hyggelige restauranter og et havbad. Derudover kan I cykle til indkøb og til S-tog, som tager jer til Hovedbanegården på 20 minutter.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Charlottenlund?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Charlottenlund. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.