Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Flot og lys lejlighed centralt beliggende i Charlottenlund

Økonomi *

Husleje

13.800,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
41.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
74 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 1 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er praktisk beliggende overfor Charlottenlund Station, med indkøbsmuligheder i adskillige specialforretninger lige om hjørnet på Jægersborg Allé.

Lejligheden byder på fordelingsentre med opbevaringsmuligheder og videre gang til lyst stuerum. Stuen er i en god størrelse med plads til både sofa og spiseborg. Fra stuens karnap er udgang til overdækket sydøst-vendt altan, med et godt lysindfald og kig fjernt kig til det daglige liv på Charlottenlund togstation. Fra stue er ad franske døre adgang til stort soveværelse med indbyggede skabsplads. Der forefindes et yderligere mindre soveværelse, som er indrettet som gæsteværelse med en udfoldelig seng. Her er flere anvendelsesmuligheder.
Badeværelse i god størrelse med kar samt køkken med diverse hvidevarer, bl.a. opvaskemaskine.

Udgift til vand og varme er inklusiv i huslejen. Udlejes ikke som delebolig

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Charlottenlund?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Charlottenlund. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.