Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses villa - Strandvejen, 2920 Charlottenlund

Økonomi *

Husleje

18.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
105 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. januar 2021
Lejeperiode
indtil 15. juni 2021
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Total renoveret stort “skovserhus” med helt enestående beliggenhed midt i Skovshoved på vandsiden af den “Gamle Strandvej”, umiddelbart overfor Skovshoved Havn og ud til frie arealer.

Ejendommen har indenfor de seneste år gennemgået en gennemgribende renovering, og fremstår overalt i en særdeles smagfuld stand med et væld af fine detaljer.

Boligen byder bl.a. på entre, gæstetoilet, imponerende stue med flere fløjdøre ud til husets hyggelige solrige have, og gennemført køkken fra Simonsen & Czecura.

1. salen indeholder 2 rigtig gode soveværelser med fritliggende spær, samt lækkert badeværelse med bruseafdeling og badekar.

Grunden på i alt 220 m² er anlagt med brostensbelagt, solrig terrasse rundt om huset og med idyllisk låge direkte til frie arealer.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Charlottenlund?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Charlottenlund. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.