Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Udsigt til Øresund og Bellevue

Økonomi *

Husleje

28.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
700,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
84.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
160 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2020
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt
Ja

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Klassisk smuk Arne Jacobsen tegnet lejlighed fra 1936, med direkte kig til Øresund udbydes til leje. Lejligheden fungerer som et rækkehus i to etager med privat gårdhave. Beliggenheden fuldstændig fantastisk med havet foran de store vinduespartier fra stue og første sal. Bellevue ligger på den anden side af vejen og Klampenborg station ligger rundt om hjørnet.
Dyrehaven kan man gå til på ganske få minutter, og indkøb ligger få minutters kørsel væk - Ordrupvej og Jægersborg Alle.

Lejligheden indeholder: entré med indbyggede skabe, gæstetoilet, badeværelse med brus og vaskemaskine og tørretumbler, master bedroom med eget walk-in dressing room med store skabe og med plads til et møbel hvis ønskes. Stort åben køkken/stue alrum med store vinduespartier mod Øresund og med udgang til privat gårdhave og kig til fælleshave.
Første salen består af to værelser samt et fællesrum som kan benytts som fællesrum til de to værelser, mindre stue eller kontor.

Til boligen hører privat garage og kælderrum.

Udlejes ikke som delebolig.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Charlottenlund?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Charlottenlund. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.