Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Kirkevej, 6040 Egtved

Økonomi *

Husleje

9.163,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
28.141,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
107 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 4. september 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Kirkevej- Rummelige villalejligheder i centrum af EgtvedI år 2006 blev plejehjemmet på Kirkevej ombygget til rummelige etplansvillalejligheder, som ligger centralt i Egtved. I disse villalejligheder er det tilladt at holde ét husdyr, enten én hund eller én kat. Hvert lejemål har et kælderrum og indbyggede skabe inde i boligerne, så der er gode opbevaringsmuligheder i disse boliger. De åbne køkkener er indrettet med hvide skabslåger og bøgetræsgulve, og der er masser af skabsplads til køkkenredskaber. Derudover er der både et køle-fryseskab, komfur og emhætte, og det er muligt at medbringe egen opvaskemaskine. Villalejlighedernes badeværelser er opført i lyse nuancer ligesom resten af lejemålet, og er indrettet med gulvvarme, bruseområde samt et skab under håndvasken til toiletsager. Fra de rummelige boligers stuer, kan der trædes ud på egen terrasse, hvor sommeraftenerne kan nydes ude. Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, varme opkræves som et månedligt aconto beløb og el afregnes direkte med forsyningsselskabet. Nærområdet- Skøn by med aktiviteter for enhverEgtved er en skøn by, som rummer noget for enhver. Der er både offentlige transportmuligheder i gåafstand fra boligerne, og masser af indkøbsmuligheder i form af dagligvarebutikker og specialbutikker. Byen har også en del kulturelle aspekter - inde i centrum står Eventyrtræet, som er en skulptur der forestiller forskellige figurer fra H. C. Andersens bøger. Hvis der søges ro og fred efter en hektisk hverdag, så kan man cykle 1,5 km. hen til Egtved Skov, og løbe en tur i de fredelige omgivelser.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Egtved?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Egtved. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.