Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Søndergade, 6040 Egtved

Økonomi *

Husleje

7.494,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
719,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
23.028,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
119 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Søndergade- Etagebyggeri med kælderrum centralt i EgtvedPå Søndergade ligger der et treetagersbyggeri som blev opført centralt i Egtved i år 1940. Beboere på Søndergade har adgang til fællesvaskeri, da det ikke er muligt at medbringe egen vaskemaskine. Det er muligt og lufttørre tøjet ude i den fælles gård. Der medfølger et kælderrum til samtlige lejemål samt indbyggede skabe, så der er gode opbevaringsmuligheder. Køkkenerne er udstyret med et køle-fryseskab, komfur og emhætte. Boligernes badeværelser er opført i lyse nuancer, og er velindrettede med bruseområde samt plads til et lille toiletskab. Det er ikke tilladt at holde husdyr i disse boliger. Forbrug: Vand er inkl. i huslejen, varme opkræves som et månedligt aconto beløb og el afregnes direkte med forsyningsselskabet. Nærområdet- Skøn by med aktiviteter for enhverEgtved er en skøn by, som rummer noget for enhver. Der er både offentlige transportmuligheder i gåafstand fra boligerne, og masser af indkøbsmuligheder i form af dagligvarebutikker og specialbutikker. Byen har også en del kulturelle aspekter - inde i centrum står Eventyrtræet, som er en skulptur der forestiller forskellige figurer fra H. C. Andersens bøger. Hvis der søges ro og fred efter en hektisk hverdag, så kan man cykle 1,5 km. hen til Egtved Skov, og løbe en tur i de fredelige omgivelser.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Egtved?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Egtved. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.