Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Højrupsvej, 9900 Frederikshavn

Økonomi *

Husleje

4.332,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
290,00 kr.
- Vand
250,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
9.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
58 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighederne er gennemgribende renoveret, med nye badeværelser og køkkener, indbyggede skabe, nye gulve eller nyistandsatte gulve og nymalede.

De fleste 3, 4 og 5 vær. lejemål har lukket altan. Der er elevatoradgang til de fleste lejemål på Koktvedvej, og til alle på Højrupsvej.

Afdelingen har 3 skønne gæsteværelser med eget bad. Kontakt udlejningsafdelingen i kontortiden for leje af gæsteværelse.

Afdelingen Afdelingener seniorboliger forbeholdt +50 årige uden hjemmeboende børn, i dette område er der ELEVATORadgang til alle lejemål.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Frederikshavn?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Frederikshavn. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.