Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Langgade, 7321 Gadbjerg

Økonomi *

Husleje

5.549,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
16.170,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
70 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen
Nærområdet
Gadbjerg er en lille by i Sydjylland, beliggende ca. syv kilometer vest for Jelling. Gadbjerg skole og børnehaven Labyrinten ligger i nærheden af boligerne. Gadbjerg har en dagligvarebutik og et rigt foreningsliv med spejderaktiviteter og idrætshal. Bussen holder lige uden for døren og i bil kan man nå Vejle midtby eller Billund lufthavn på under 20 minutter. Du kan læs mere om Gadbjerg på hjemmesiden

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Gadbjerg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Gadbjerg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.