Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Imponerende villa på 550 etagemeter

Økonomi *

Husleje

50.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
3.500,00 kr.
- Vand
1.000,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
150.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
385 m²
Værelser
9 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2020
Lejeperiode
3 år - 5 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Huset er privat beliggende på en stor hjørnegrund på næsten 2000 m2. Haven strækker sig rundt om hele huset og fremstår yderst privat for naboer mv.. Huset ligger ligeledes tilbagetrukket fra Parkovsvej, med have og terrasseområde vendt mod syd.

Huset er velkendt i området, da det står flot og præsentabelt på grunden - Og ikke er til at overse. Man ankommer til ejendommens indkørsel, hvor der er opført en garage med plads til 2 biler.

Man ankommer i husets entre, der er belagt med bløde gulvtæpper. Herfra er videre adgang til husets 1. sal samt stueplan. Stueplan består af to store stuerum i imponerende størrelse. Opholdsstuen er udført med pejs og har et stort forskudt plan samt direkte adgang til et separat rum i kælder, oplagt som kontor eller lignende. Fra det hævede stueplan er direkte adgang til udestue, hvor der i dag er installeret en bar med alle faciliteter.
Spisestuen er i god størrelse og ligger i forbindelse med husets køkken. Køkkenet er i en god størrelse med plads til mindre spiseplads, er udført med køkken-ø og har alle nødvendige hårde hvidevarer. Her er separat indgang samt direkte adgang til større kælderområde, med flere disponible rum, vaskefaciliteter, vin-rum samt badeværelse. Yderligere forefindes gæstetoilet i stueplan.

Husets 1. sal er vel indrettet med 5 soveværelser i varierende størrelser samt 2 store badeværelser. Det ene soveværelser er udført som master bedroom med direkte forbindelse til bad og toilet. Ét af soveværelserne kan med fordel udnyttes som walk-in closet eller kontor.

Husets have og terrasseområde er et kapitel for sig. Fra både spisestue, opholdsstue og barområde er udgang til den sydvendte terrasse, der har en god størrelse og er ugeneret sydvendt beliggende. Haven er stor og aflukket hele vejen rundt.

Udlejes ikke som delebolig.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Gentofte?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Gentofte. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.