Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

7 værelses villa - Karlemosevej, 5620 Glamsbjerg

Økonomi *

Husleje

6.800,00 kr.

Forbrug
2.400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
20.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
230 m²
Værelser
7 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stort rummelig stuehus i 2 plan, beliggende på landet ca. 3 km fra Glamsbjerg. Til boligen findes en meget stor have, gårdsplads, garager og gode opbevarings rum. Boligen indeholder i stueplan stort bryggers, nye landkøkken med åben forbindelse til stue/alrum, stor stue med brændeovn, flot hall og trappe til 1. sal, 2 store værelser, depotrum og badeværelse med brus. På 1. salen findes 4 værelser, samt et stort depotrum. En bolig til den pladskrævende familie. Flot have anlæg med træer, drivhus og nyere terrasse. Boligen opvarmes via den nærliggende stald til et fast pris pr. måned. Der er ikke mulighed for at have heste ved ejendommen !

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Glamsbjerg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Glamsbjerg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.