Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses rækkehus - Lammekær, 2600 Glostrup

Økonomi *

Husleje

15.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.500,00 kr.
- Depositum
46.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
119 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
lammekær består af 56 flotte rækkehuse i to plan fra 119-137 m². rækkehusene er placeret i små grupper, der er omsluttet af hække, som bløder grænserne på grundene op. de største huse er placeret i gavlene.

boligerne udføres med gennemtænkte detaljer og materialer. her forenes æstetik, rummelighed og fremsyn, som indrammer og understøtter beboernes trivsel og livskvalitet. rækkehusene er lyse, rummelige energioptimeret huse, designet på funktionalitet og plads til at være. i husets stueetage findes entré, bryggers, stort køkken/alrum og stue med direkte adgang til terrasse i egen have. førstesal rummer 4 værelser. alle huse har to badeværelser.

der er fokus på at skabe bæredygtige, fremsynede boligarealer. for den enkelte. for hele familien. projektet er tiltænkt alle, der vil bo godt. omgivet af storslået natur og hyggeligt bymiljø. boligerne forventes at står klar til indflytning i 2019.

bygningerne udskiller sig individuelt i udtryk ved 3 forskellige tagløsninger /hældninger og facadeløsninger ( tegl, puds, skifer )

lammekær er designet af de prisvindende vilhelm lauritzen arkitekter og placeret i et af danmarks mest attraktive og nytænkende boligområder.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Glostrup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Glostrup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.