Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses ungdomsbolig - Markedsgade, 8500 Grenaa

Økonomi *

Husleje

3.471,00 kr.

Forbrug
525,00 kr.
Indskud
9.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
54 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Markedsgade: Bebyggelsen er opført som etagebyggeri i 2 etager med i alt 10 ungdomsboliger, der alle har eget køkken og bad. Der er fælles vaskeri på Schoubygade sammen med de ungdomsboliger, der ligger der. Afdelingen ligger i centrum - kun ca. 2 km fra uddannelsesinstitutioner.
Sygehusvej: Bebyggelsen er opført som etagebyggeri i 3 etager med i alt 22 ungdomsboliger, der alle har eget køkken og bad. Der er fælles vaskeri i kælderen, hvor også depotrummet findes. Der er festlokale i kælderen, som kun kan lejes af beboerne på Sygehusvej. Afdelingen ligger i centrum - kun ca. 2,5 km fra uddannelsesinstitutioner.
Schoubygade: Bebyggelsen er opført som etagebyggeri i 2 etager med i alt 11 ungdomsboliger, der alle har eget køkken og bad. Der er fælles vaskeri i en tilhørende bygning, hvor også depotrummet findes. Beboerne på Markedsgade benytter også vaskeriet. Afdelingen ligger i centrum - kun ca. 2 km fra uddannelsesinstitutioner.
De Lichtenbergs Vej: Bebyggelsen er opført som etagebyggeri i 2 etager med i alt 16 ungdomsboliger, der alle har eget køkken og bad. Fælles vaskeriet findes i en tilhørende bygning, ligesom depotrummet. Afdelingen ligger tæt på stranden - kun ca. 2,5 km fra uddannelses-institutioner. For at kunne leje en ungdomsbolig, skal man være under uddannelse.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Grenaa?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Grenaa. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.