Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Hyggelig værelse

Økonomi *

Husleje

4.300,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
3.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
10 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Jeg lejer et stort og hyggelig værelse med altan. Til studerende/boligsøgende med fast arbejde, imellem 18 - 39 år. Huset er et 2-etages rækkehuset på 95 kvm. Du får adgang til køkken med køleskab, fryser, eget skab i køkkenet og badeværelse med vaskemaskine.

Jeg søger en rolig lejer, ingen rygning, renlig, som respekter sine roomates/naboer og som passer på deres hjem. Huset ligger ca. 10 min. fra Hundige st. og indkøbscenter. Huslejen er ink.(El, varme, vand og internet).
DER ER KÆLEDYR.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Greve?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Greve. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.