Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Kongelysvej, 2640 Hedehusene

Økonomi *

Husleje

14.550,00 kr.

Forbrug
1.400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
43.650,00 kr.
- Depositum
43.650,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
122 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flyt ind nu og betal først husleje pr. 1. september 2020.*

*Det er muligt at flytte ind allerede nu og først betale husleje pr. 1. september 2020. Der skal betales forbrug i hele perioden.

Disse nyopførte rækkehuse i Hedehusene byder på alt det bedste fra nyopført moderne byggeri. Rækkehusene opføres i 2-plan og byder alle på store værelser, moderne køkkener og lyse badeværelser.

Rækkehusene byder på en entre med god plads til overtøjet. Fra entreen er der adgang til badeværelset og det store køkkenalrum med plads til både spiseafdeling og stue. I køkkenet medfølger komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine, samt masser af skabs- og bordplads. Fra stuen er der adgang til rækkehusets store lyse terrasse. Fra stueetagen er der adgang til både første og anden sal, som byder på store lyse værelser, der kan benyttes til soveværelser, børneværelser eller kontorer. Fra førstesalen byder rækkehusene på en god brugbar altan.

Der bydes også på gode opbevaringsmuligheder via rækkehusets tilhørende depotrum.

Boligen er beliggende i området Nærheden i Hedehusene. Hedehusene byder på en lang række faciliteter som fx dagligvare- og specialbutikker, bibliotek, idrætspark, tennishal og et springcenter, samt offentligt transport i gå afstand fra boligen. Samtidig er der flere nye tilbud på vej i Nærheden, som fx en visionær ny skole, som udvikles i samarbejde med LEGO Education.

Rækkehuset er klar til overtagelse pr. 01.04.2020.

Husdyr: Med ansøgning.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder. Herefter er der 3 måneders opsigelse.

*Bemærk at billeder og plantegning er vejledende og repræsenterer derfor ikke nødvendigvis den pågældende bolig.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Hedehusene?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Hedehusene. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.