Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses - Midtbyvej, 6893 Hemmet

Økonomi *

Husleje

3.200,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand
250,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
9.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
64 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Super hyggelig lejlighed i Nørre Bork på første sal, indeholder entre, køkken og stue i et, soveværelse og bad Der er fælles vaskeri i kælderen, have med en pavillon til fælles brug Udover lejen kommer et acontobeløb til vand og varme 250+700kr Indskud er 3 mdr leje Bussen holder ved adressen og køre til bla. til Skjern, Tarm og Nørre Nebel Der er skiftet 52 døre/vinduer og bygningen er blevet omfuget Oliefyret er i januar skiftet ud med en varmepumpe, så varmenregningen forventes billiger end de 700kr der er sat af til det da ikke er reguleret endnu ? ...

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Hemmet?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Hemmet. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.