Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 Værelses lejlighed i Højbjerg

Økonomi *

Husleje

11.223,66 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.203,66 kr.
- Depositum
33.610,98 kr.

Detaljer *

Størrelse
116 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Prisbelønnet og unikt boligbyggeri opført i 1989 og tegnet af C. F. Møllers tegnestue. Den spændende og unikke kombination af såvel gammel dansk byggetradition og små italienske landsbyer har skabt et byggeri der udstråler en stemning af moderne boligmiljø og gammel landsbytradition. Bebyggelsen består af to-etagers huse i villastil med gule teglsten og smukke hvide trapper, som huser i alt 212 lejligheder fordelt på 16 lejlighedstyper. Lejlighederne er lyse og venlige, og langt de fleste lejligheder har en dejlig solvendt altan eller terrasse. Husdyr er tilladt efter aftale. Sandbakken ligger i det smukke, kuperede terræn i Skåde bakker, med en spændende natur med søer og kløfter som fører til den nærliggende skov. Ejendommen grupperer sig omkring 12 smukt udsmykkede torve med hver deres indretning, som bidrager til den unikke stemning.

Bemærk

Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Højbjerg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Højbjerg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.