Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Lundøvej, 7840 Højslev

Økonomi *

Husleje

4.677,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
179,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
13.806,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
70 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne i Højslev Kirkeby er opført i 1997 og består af 8 rækkehuse med vandskurede murstensvægge samt egen have og terrasse.
Boligerne i Hald er beliggende midt i byen, hvoraf 5 af boligerne er beliggende på Bådsgårdvej, er opført i 1989 og er rækkehuse med egen have og terrasse. De resterende 20 boliger, der er opført i 1995 og 2001, er plejebolig og hører til Plejecenter Bøgely. Hovedparten af boligerne er fundet med en glasgang, ligesom alle har egen terrasse. Der er ligeledes fælles opholdsarealer.
Alle boliger i Hald har i 2016 fået efterisoleret tagrum/loft.

Hver lejlighed er tilsluttet fiberbredbånd, hvorfor der kan indgås aftale om tv, internet m.v. direkte med forskellige udbydere.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Højslev?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Højslev. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.