Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Kammerrådensvej, 2970 Hørsholm

Økonomi *

Husleje

16.550,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
800,00 kr.
- Vand
290,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.550,00 kr.
- Depositum
49.650,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
122 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighed
4 værelses lejlighed i 2 plan med stor privat sydvendt tagterrasse og med den skønneste udsigt så langt øjet rækker mod nord. Køkken alrum og stue er på lejlighedens 1. sal hvor der også er udgang til den 24m2 store og private sydvendte tagterrasse. I lejlighedens stueplan er der 3 gode soveværelser samt badeværelse med brus og vaskesøjle. Materialerne er i bedste kvalitet med bl.a. køkken, badeværelseselementer og garderobeskabe fra Svane Køkkenet København.
Ejendommen
er ny opført i energirigtige kvalitetsmaterialer og med fokus på optimale lysindfald. Herudover er der elevator, stor fælles tagterrasse samt gode parkeringsmuligheder. Placeringen kunne heller ikke være bedre, idet ejendommen er centralt beliggende i Hørsholm nær indkøb, fitness, busforbindelser, Slotsparken mv.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.