Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Olgasvej, 2970 Hørsholm

Økonomi *

Husleje

14.900,00 kr.

Forbrug
800,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.900,00 kr.
- Depositum
44.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
98 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Unikke boliger med eksklusiv kvalitet

I det eftertragtede Hørsholm, på en hyggelig villavej, ligger Rungsted Husene - nye gennemrenoverede boliger genopført i høj kvalitet.

Boligerne varierer i størrelsen 80-127 kvadratmeter og 2-4 værelser, som alle byder på en spændende planløsning med kunstnerisk lysindfald.
Til alle boligerne medfølger enten altan eller privat terrasse, samt et moderne lejemål med alt hvad der kunne ønskes i hårde hvidevarer og lyse køkkener. Flere af boligerne kommer i flere plan og har oftest både badeværelse og gæstetoilet.
Dette gør boligerne attraktive for både den moderne familie, den ambitiøse single og parret, som vil byde venner og familie indenfor i skønne rammer.

Hørsholm gør sig bemærket med mange grønne områder og kort til en svømmetur ved Rungsted kyst. Her får du en dejlig uforstyrret natur, som både byder på hyggelige villakvarterer og flotte landejendomme.
Alt sammen i et kulturelt og aktivt lokalmiljø, som stadig ligger inden for rækkevidde af en eventuel arbejdsplads i Indre København.

Kultur- og fritidslivet i Hørsholm kommune byder både en lang række museer og en idrætspark med mulighed for både svømning, ishockey, basketball og badminton. Hørsholm er din hyggelige enklave nord for København med muligheden for et inspirerende nærmiljø i høj kvalitet.

Boligerne er klar til indflytning efter aftale.

*OBS: Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Hørsholm?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Hørsholm. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.