Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Gersdorffsgade, 8700 Horsens

Økonomi *

Husleje

6.600,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
650,00 kr.
- Vand
250,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.600,00 kr.
- Depositum
20.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækker taglejlighed m/terrasse. I Horsens midtby udlejes hyggelig taglejlighed (Meget tæt på Lunden/Havnen m.v.) Lejligheden består af en vinkelstue med udgang til tagterrasse. Svanekøkken med opvaskemaskine og køle/fryseskab. I badeværelse er der installationer til vaskemaskine og tørretumbler (Maskinerne kan tilvælges for 300 kr. per md. gode maskiner) Rolig ejendom men gode lejere. Aflåst port så man har mulighed for at have sin cykel i fred. Porttelefon. Kælderrum medfølger. Adgang til gårdhave. Antennestik medfølger (Man står selv for pakken)

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Horsens?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Horsens. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.