Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Moderne kvalitetsbolig direkte ud til Øresund, fremlejes i 2 år.

Økonomi *

Husleje

20.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
20.000,00 kr.
- Depositum
60.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
146 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Historisk ejendom med uforlignelig udsigt over vandet og fantastisk beliggenhed, der med rette kan kaldes måske en af Humlebæks allerbedste, med Sletten Havn ved sin side og direkte ud til Øresunds blå bølger.

Placeret i den historiske ejendom Slettenhus, der op gennem det tyvende århundrede blandt andet har fungeret som badehotel for velhavende københavnere, der efterspurgte smukke rammer ved vandet.

Boligen er er fordelt på to lyse plan, der er smagfuldt indrettet med kvalitetsmaterialer hele vejen rundt.

Boligen rummer 3 værelser, to badeværelser, et bryggers og et stort, åbent opholdsområde med køkken og stue i åben forbindelse. Smukke plankegulve, skønt lysindfald gennem sprossevinduerne, fuldendes af udsigten.

Er du tilflytter og ønsker du yderligere oplysninger omkring området?

Så scroll ned og udforsk nabolaget, her kan du blandt andet se hvor du finder offentlig transport, læger, skoler, institutioner, sport og fritid mm.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Humlebæk?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Humlebæk. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.