Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 Værelses lejlighed i Hundested

Økonomi *

Husleje

12.060,67 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
960,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
206,31 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.813,86 kr.
- Depositum
35.441,58 kr.

Detaljer *

Størrelse
116 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Spændende byggeri, som er placeret perfekt i den gamle bydel med udsigt til havneområdet og Isefjorden. De gule facader og det røde tegltag udstråler liv og giver byggeriet et rent og levende udtryk, mens de hvide vinduespartier understreger lejlighedernes individualitet. Bebyggelsen består af 49 boliger – fem rækkehuse og 44 lejligheder fordelt på 1-4 værelser på 35-116 kvm.I midten af byggeriet er en fælles opholds– og legeplads, der også huser byggeriets parkeringspladser. Husdyr er tilladt efter aftale. Bygningen ligger kun få minutter fra stranden og Hundested Station og ca. 1,5 km derfra ligger den hyggelige Lynæs Havn.

Bemærk

Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Hundested?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Hundested. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.