Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Birkelyst, 7430 Ikast

Økonomi *

Husleje

8.750,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
500,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
26.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
95 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Kun 3 boliger tilbage
NU KUN 3 BOLIGER TILBAGE. ALLE PR. 15/9.

I et flot landskab klædt i grønt findes boligparken Birkeknuden. 46 nye boliger, opført i kvalitetsmaterialer. Arealer og antal værelser varierer, men alle boliger er bygget i ét plan med 3-4 værelser i lyse nuancer.

Boligparken vil i anden etape bestå af 19 boliger, der er klar til indflytning fra 15. september 2020. Der bygges 46 boliger i alt. Når alt står færdigbygget, vil boligparken lukket sig om sig selv i en halvcirkel med plads til socialt samvær i midten.

Husene er bygget med ny-nordisk inspiration. Gulvene i værelserne, stue og køkken er i lys eg, men bad og toilet er i mørkere nuancer af beton. Inventaret i køkkenet er af mærket Svane og kommer med komplet hvidevarepakke: Køle/fryseskab, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, emhætte og kogeplade.

Alle boliger har egen parkeringsplads og et tilhørende skur på 4 m2.

Forbrugsudgifterne er anslået.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Ikast?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Ikast. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.