Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Glamsbjergvej, 2770 Kastrup

Økonomi *

Husleje

16.600,00 kr.

Forbrug
800,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.600,00 kr.
- Depositum
49.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
120 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skønt ende rækkehus i Tårnby

I Kirsebærhaven har vi netop fået muligheden for at udleje få rækkehuse af de 33 boliger i området. Rækkehusene er placeret i et roligt familievenligt kvarter i Tårnby.

I boligerne får man i stueetagen et dejligt lyst køkken/alrum, der indeholder alt nyt af hårde hvidevarer. Derudover er der også gæstetoilet med vaskesøjle. På første etage finder man de 3 gode værelser, hvor der i det store af dem har indbyggede skabe. De 2 mindre værelser har god plads til seng og alverdens legetøj til børnene. På første etage finder man også det ekstra toilet samt badeværelset.

Imellem rækkehusene går den kringlede sti, der forbinder boligerne. Her er der lagt fokus på grønne områder, som virkelig giver liv til boligerne. Alt i alt er boligerne i Kirsebærhaven veludførte med rene hvide linjer igennem alle boligerne, og klar til indflytning snarest muligt.

I kvarteret er der også lavet ekstra parkeringspladser. Så der er rig mulighed for at få hele familien på besøg.

Lejligheden er klar til overtagelse snarest

Husdyr: Med ansøgning

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. 3 måneders opsigelse.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Kastrup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Kastrup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.