Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lækker lejlighed på Bryrupvej i Kastrup

Økonomi *

Husleje

13.660,00 kr.

Forbrug, heraf:
900,00 kr.
- Varme
600,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.660,00 kr.
- Depositum
40.980,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
81 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2021
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt
Nej

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækker lejlighed på Bryrupvej i Kastrup
3 vær. lejlighed på 81 m2
Kongerækkerne er blandt Tårnbys nyeste bebyggelser; der er tale om en række nyere lejligheder og rækkehuse fra 2019, som er opført på den gamle Bygma grund i Tårnby – lige ved siden af en stor, lækker Rema og i kort gåafstand til Kalvebod Fælleds fantastiske naturarealer.

Dette er altså den ideelle placering for jer, der stadig vil være tæt på København, men til daglig ønsker en mere rolig beliggenhed helt tæt på oplevelser i naturen og alle hverdagens nødvendige faciliteter lige om hjørnet. Dét – og meget mere – får I med adresse.

Lejligheden er bygget med sans for detaljen; funktionalitet og bæredygtighed er blandt nøgleordene for det lyse hjem, som breder sig over 81 kvm.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Kastrup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Kastrup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.