Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses rækkehus - Fabers Alle, 5300 Kerteminde

Økonomi *

Husleje

8.995,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.995,00 kr.
- Depositum
26.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
116 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 6. januar 2021
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejemålet ligger på Fabers Alle, Kerteminde. De boliger er opført som rækkehuse.

Boligen indeholder entre med trappe til første sal, samt adgang til et værelse med indbygget skab. Der er en god lys stue i åben forbindelse med køkken samt et godt stort badeværelse med brus og gulvvarme.

1. sal indeholder fordelingsgang til 2 gode værelser med indbyggede skabe, samt til soveværelse med dobbeltskab. Der er toilet på 1. sal.

OMRÅDET:
Fabers Alle er beliggende i den 1000 år gamle udskibningshavn og fiskerby Kerteminde. Med de smalle gader, små romantiske huse med røde tage og store gamle købmandsgårde, Johannes Larsen museet, Fjord - og Bæltcentret, samt de dejlige sandstrande, er det et attraktivt sted for familien, der gerne vil bo i en by med masser af muligheder og charme.

Der er lagt op til lange gåture langs stranden på sommeraftener, seljsportsaktiviteter, eller bare nyde en hjemmelavet vaffelis i de små hyggelige stræder i byen.

Kerteminde by er en veletableret by med alt hvad der tilhører af indkøbsmuligheder, klubber, cafeer, restauranter, skoler, fritidsordninger og vuggestuer.

Kerteminde har 5.880 indbyggere.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Kerteminde?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Kerteminde. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.