Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Bygaden, 8620 Kjellerup

Økonomi *

Husleje

4.780,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
165,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
12.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
63 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne er beliggende på 6 forskellige adresser. Solsikkevej-13 i Vinderslev, Sognegårdsvej A-F i Sjørslev, Bygaden i Levring, Møllevej A-F i Thorning, Fuglemosevej - 11 i Kjellerup, Ans Søpark - 24 i Ans.
Alle adresserne består af rækkeboliger med egen have/terrasse. Gode parkeringsforhold og fine grønne områder. Ved Solsikkevej er der god udsigt ud over marker. 4-5 af boligerne er med nye køkkener og hvidevarer.
I Ans og Kjellerup by er der et rigt forretningsliv, skole og idrætsfaciliteter, institutioner, rekreative områder, og offentlig busforbindelser.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Kjellerup?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Kjellerup. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.