Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Herluf Trolles Gade, 1052 København K

Økonomi *

Husleje

17.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.500,00 kr.
- Depositum
52.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
107 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Hyggelig møbleret lejlighed på Solsiden af Herluf Trolles Gade, hvor der er højt til loftet og den oprindelige stemning bibeholdt. Lejligheden indeholder moderne køkken med spiseplads og alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til de to flotte solrige stuer en suite hvoraf den ene stue kan indrettes som kontor eller måske som et ekstra soveværelse. Opholdsstuen har desuden brændeovn. Dejligt soveværelse mod gården samt et fantastisk badeværelse med spa og stor bruseniche. Der er desuden en praktisk vaskerum hvor vaskemaskine og tørretumble er installeret. Dette er en lejlighed og omgivelser, der skal opleves. Ejendommen
Denne charmerende ejendom fra 1890 ligger i en stille sidegade inden for gåafstand af Nyhavn, Kongens Nytorv, Charlottenborg, Det Kongelige Teater, Skuespilhuset, Børsen, Christiansborg, Amalienborg og meget mere...Der er desuden kort afstand til busser, Kongens Nytorv metrostation 250 meter, Hovedbanegården 2,5 km og lufthavnen 9 km.

Besked om nye lejeboliger i København?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i København. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.