Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Toldbodgade, 1253 København K

Økonomi *

Husleje

30.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.675,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
182 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 4 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne smukke ejendom ligger, på én af byens skønneste og mest mondæne adresser mellem Nyhavn og Sankt Annæ Plads, kun 15 minutter fra lufthavnen med Metroen. Tæt ved kulturattraktioner såsom Amaliehaven og Amalienborg Slot. Nyhavn og Kongens Nytorv ligger lige rundt om hjørnet og meget mere.

Suveræn liebhaverlejlighed i 2 plan og med privat tagterrasse og eksklusiv smagsindretning, hvor der er kælet for detaljer- og finesserne, bla. med to luksus badeværelser, indvendig svævende gangbro i glas og et køkkenalrum i høj kvalitet. Lejligheden har to reelle soveværelser og en hems, som man kan bruge som arbejdsplads, så der er mange indretningsmuligheder. Herudover stor lys stue med loft til kip, ovenlys og direkte udgang til den store private tagterrasse. Spisestuen ligger i åbent forbindelse med køkkenet, kun adskilt af en bardisk, så det minder mest om at kæmpe køkkenalrum. Lejligheden fremstår i super flot stand og med spændende kik udover de københavnske tage. En sublim luksuslejlighed med egen tagterrasse.

Besked om nye lejeboliger i København?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i København. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.