Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Dejlig lejlighed med altan. Kan overtages snarest

Økonomi *

Husleje

10.950,00 kr.

Forbrug, heraf:
899,00 kr.
- Varme
553,00 kr.
- Vand
346,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
32.850,00 kr.
- Depositum
10.950,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
83 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden fremstår næsten som ny.

Skønt køkken med elementer fra Invita og hvidevarer fra Siemens. Stort soveværelse med to garderobeskabe. På badeværelset, som også fremstår flot, er der Siemens vaskemaskine og Siemens tørretumbler. Fra altanen er der mod øst udsigt til vandet og mod vest kigger man over de fine små huse i Køge Mini-by.

Der er elevator i opgangen, og til lejemålet hører et godt kælderrum, ligesom der er aflåst cykelkælder. På en varm sommerdag er det skønt at kunne hoppe en tur i vandet som kun er få minutters gang fra lejligheden, og det tager ikke meget længere at gå til Køge Torv, hvis man skulle få lyst til at besøge en af byens mange spisesteder.

Strædet byder på biograf og rigtig mange gode butikker, og med S-toget lige rundt om hjørnet er det nemt at transportere sig rundt. Alt i alt en dejlig bolig med en skøn beliggenhed. Lejligheden kan overtages snarest.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Køge?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Køge. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.