Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Søndre Molevej, 4600 Køge

Økonomi *

Husleje

14.375,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.375,00 kr.
- Depositum
43.125,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
117 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ved køge kysts østlige længe er der opført 29 livstilsboliger 50+, med fokus på nærvær, fællesskab og hjerterum i de moderne lejligheder. her er det beboernes fælles ansvar at skabe det gode naboskab, hverdagens små ekstra tiltag og arrangere fælles arrangementer.

I broen er beboerne interesserede i et aktivt hverdagsfælleskab og indstillet på at bidrage til det. her har vi et åbent og socialt inkluderende naboskab, hvor der er plads til at være forskellige – sammen.

I husets stueetage, lige ved hovedindgangen, er broens største fællesrum placeret. til forskel fra opgangens rum ligger fællesrummet, lidt forskudt, i samme niveau som de omkringliggende byrum. ved forskydningen i niveau skabes der adgang mellem engkantens offentlige promenade og fællesrummet, og dermed også en tæt relation til den omkringliggende by og strandengen.

Rummet åbner sig op gennem store glaspartier og døre mod udsigten, naturen og den øgede loftshøjde giver mulighed for at trække meget lys ind i fællesrummet.

Rummet skal understøtte hverdagsfælleskabet mellem beboerne, og det skal kunne rumme, at man er sammen alle sammen eller sammen hver for sig. der er plads til fælles arrangementer, men der er også mulighed for at man kan sidde alene og læse eller arbejde. i fællesrummet er der også mulighed for at afholde mindre private arrangementer, når der ikke er plads i boligen.

Fællesrummet rummer et større fælleskøkken til brug for husets beboere. rummet fungerer som et samlingssted og giver plads til fællesspisning for broens beboere eller mindre grupper, der vælger at spise sammen.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Køge?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Køge. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.