Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses ungdomsbolig - Søndermarken, 8560 Kolind

Økonomi *

Husleje

1.842,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
6.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
30 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Der er A-ordning i afdelingen.

Tæt-lav-bebyggelse med rækkehuse i røde mursten i et plan og boliger med ét til tre rum. Bygningerne er i god og pæn stand. Lejlighederne er tilknyttet fine haver med skur/udehus til havemøbler og grill, opmagasinering mv.

Et trygt kvarter med stille, interne veje i flotte grønne omgivelser med frodig beplantning. Hyggelige flisebelagte stier mellem bygningerne skaber et rart miljø. Fælles vaskeri. Velegnet for bl.a. unge enlige og yngre par/små familier.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Kolind?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Kolind. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.