Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Centrumgården, 8870 Langå

Økonomi *

Husleje

7.176,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
750,00 kr.
- Vand
450,00 kr.
- El

ukendt

- TV
117,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
20.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
99 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighederne ligger i centrum af Langå med grønne områder inde midt i bebyggelsen og en flot fælles legeplads med plads til leg og hygge. I stueetagen er boligerne i ét plan og med egen have, mens boligerne på 1. sal er i halvandet plan og med altan. Der er mulighed for at tilslutte opvaskemaskine i boligerne. Hvert hus har køle-fryseskab, og til hver bolig hører der et udhus. Der er moderne fællesvaskeri. I byen Langå er der gode indkøbsmuligheder, skole, børnehave, togstation, bus og adskillige forretninger. Der er ligeledes golf- og idrætsklub i byen.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Langå?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Langå. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.