Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Nissenparken, 8870 Langå

Økonomi *

Husleje

6.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.000,00 kr.
- Depositum
18.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
71 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er indrettet med entre med garderobe- og kosteskab, en skøn lys og møbleringsvenlig stue, hvorfra der er adgang til et dejligt køkken med god skabsplads og en hyggelig spiseplads til to. Stuen giver adgang til et godt soveværelse med mange skabe. Fra entreen er der adgang til et lækkert badeværelse med bruseniche, bord- / skabsarrangement samt vaskesøjle. I stuen, køkken og soveværelse er gulvet belagt med et flot lamelparketgulv, i entreen og badeværelset er der klinkegulv. Lejligheden har en dejlig stor altan/terrasse, som man kan komme ud på både fra stuen og soveværelset.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Langå?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Langå. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.