Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed til leje i Ingstrup

Økonomi *

Husleje

2.731,58 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.100,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
8.194,74 kr.

Detaljer *

Størrelse
65 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2021
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
ÆLDRE EJENDOM BELIGGENDE TÆT PÅ VESTKYSTENDenne ejendom er beliggende i Ingstrup. Ejendommen er i to etager og indeholder 5 lejemål. Ejendommen er beliggende i Ingstrup, som er en by i det vestlige Vendsyssel med 369 indbyggere, beliggende 8 km syd for Løkken og 20 km nord for Aabybro. Byen hører til Jammerbugt Kommune og ligger i Region Nordjylland. I Ingstrup er der skole, børnehaver, idrætshal samt forsamlingshus. Byen er et aktivt foreningsliv indenfor sport, jagt samt borgerforening. Ejendommen er beliggende tæt på offentlig transportmiddel i form af bus.

Bemærk

Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Løkken?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Løkken. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.