Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses ungdomsbolig - Digtervænget, 9550 Mariager

Økonomi *

Husleje

2.779,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
450,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
409,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
6.555,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
42 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På digtervænget er boligerne blevet renoveret udvendig i forbindelse med helhedsplanen i oktober 2019.Boligerne består af rækkehuse med have og udhus. De har et fælleshus, som beboere kan leje, og en fin fælles legeplads. Der er fjernvarme (noget af landets billigste) og kabel TV. I Mariager er der vuggestue, børnehave, skole, ældrecenter, sportsklubber, tøjbutikker, supermarkeder, slagter, bager og en tømmerhandel. Afdelingen har lavet en kollektiv tv-aftale med YouSee se mere herse mere her(9550 Mariager Digtervænget)OBS : Der kan forekomme længere ventetider i afdelingen------------På digtervænget er boligerne blevet renoveret udvendig i forbindelse med helhedsplanen i oktober 2019.Boligerne består af rækkehuse med have og udhus. De har et fælleshus, som beboere kan leje, og en fin fælles legeplads. Der er fjernvarme (noget af landets billigste) og kabel TV. I Mariager er der vuggestue, børnehave, skole, ældrecenter, sportsklubber, tøjbutikker, supermarkeder, slagter, bager og en tømmerhandel. Digtervænget har desuden mulighed for at leje en carportAfdelingen har lavet en kollektiv tv-aftale med YouSee se mere herse mere her(9550 Mariager Digtervænget)-----------På digtervænget er boligerne blevet renoveret udvendig i forbindelse med helhedsplanen i oktober 2019.Boligerne består af rækkehuse med have og udhus. De har et fælleshus, som beboere kan leje, og en fin fælles legeplads. Der er fjernvarme (noget af landets billigste) og kabel TV. I Mariager er der vuggestue, børnehave, skole, ældrecenter, sportsklubber, tøjbutikker, supermarkeder, slagter, bager og en tømmerhandel. Afdelingen har lavet en kollektiv tv-aftale med YouSee se mere herse mere her(9550 Mariager Digtervænget)----------Ungdomsboligerne består af små rækkehuse med have og udhus. Der er fjernvarme. Afdelingen har lavet en kollektiv tv-aftale med YouSee se mere herse mere her(9550 Mariager Digtervænget)BEMÆRK! det er ikke tilladt at holde husdyr i ungdomsboligerne.BEMÆRK!

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Mariager?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Mariager. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.