Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses - Torvet, 4930 Maribo

Økonomi *

Husleje

8.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.500,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.500,00 kr.
- Depositum
25.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
218 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
DER ER IKKE FASTSAT TIDSPUNKT FOR FREMVISNING. TILMELD DIG FREMVISNING OG DU VIL BLIVE KONTAKTET. Stor og flot lejlighed beliggende i hjertet af Maribo udlejes. Lejlighed i to plan indeholdende på 1. sal, stue, stort køkken alrum, gang og nyere badeværelse. på 2. sal endnu et stort køkkenalrum, nyt badeværelse, 2 soveværelser, samt adgang til hems med mulighed for ekstra sovepladsen. Lejer har desuden adgang til flot tagterrasse, hyggelig baggård, samt bryggers og depotfaciliteter. Lejligheden bør opleves. Lejligheden fremstår i flot stand med helt unikke detaljer og indretninger. Lejemålet opvarmes med fjernvarme. Husdyr er ikke tilladt.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Maribo?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Maribo. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.