Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses rækkehus - Morelgrenen, 5500 Middelfart

Økonomi *

Husleje

7.650,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.650,00 kr.
- Depositum
22.950,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
90 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejligt 3 værelses rækkehus i to plan.

Lejemålet ligger på Morelgrenen tæt på Middelfart midtby. De boliger på Morelgrenen er opført som rækkehuse og tvillingehuse.

Dette 3 værelses lejemål er indrettet med entre/bryggers, hvor der kan stå vaskemaskine og tørretumbler. Der er et stort åbent køkken med forbindelse til stuen med udgang til terrasse og have.

Der er fra stuen en trappe op til 1. sal, hvor du finder 2 gode værelser, det ene med udgang altan, samt et badeværelse.

Der er klinker i entre/bryggers , tæpper i værelser og kirsebær parketgulv i stue, ved køkken er der lagt klinker/laminatgulv.

Der er gulvvarme i hele stueetagen.

OMRÅDET:
Morelgrenen ligger i Skrillinge. Skrillinge ligger nær Middelfart, som er en del af region Syddanmark. Middelfart kommune har ca. 14.800 indbyggere.

Middelfart byder på et hyggeligt byliv med masser af små butikker i gågaden, samt har Kulturøen, som er blevet anlagt på en kunstig ø i Lillebælt. Det består af bibliotek, turistinformation, restaurant, biograf og plads til foredrag og koncerter.

Der er i området vuggestue, børnehave, skole samt SFO. Der er ligeledes gode muligheder for indkøb af dagligvarer i området og der er 10 minutters kørsel ind til Middelfart.

Fra Middelfart er der 11 kilometer til Frederia, 34 til Assens og knap 46 til Odense.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Middelfart?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Middelfart. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.