Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Langebjerg, 2850 Nærum

Økonomi *

Husleje

10.300,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.300,00 kr.
- Depositum
30.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
70 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen

Ønsker du at bo tæt på shopping og indkøb, så er dette stedet for dig. I ejendommens stueetage er der læge, tandlæge og fodklinik. Der er mulighed for parkering foran og bagved ejendommen.

Lejligheden

God 2 værelses lejlighed som indeholder: Rummelig entre med depotrum, fint køkken med spiseplads, godt badeværelse med mulighed for vaskesøjle (skal selv medbringes). Stor stue med udgand til solrig altan samt værelse med indbygget skabe.

Området

Området tilbyder dig en masse grønne arealer herunder Sandberg Park, som kan nydes på alle årstider. Nærumvænge Torv ligger kun 300 meter fra din hoveddør, og ønsker du at gøre dine indkøb i Lyngby, kan du tage tog eller bus til Lyngby fra Nærum Station, som ligger lige ved Nærumvænge Torv. Kun 3 kilometer ligger Øresund og badestrand ved Skodsborg.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Nærum?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Nærum. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.