Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Gartnervænget, 4500 Nykøbing Sjælland

Økonomi *

Husleje

12.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
1.000,00 kr.
- Varme

ukendt

- Vand
1.000,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
36.000,00 kr.
- Depositum
36.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
157 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 30. september 2020
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Fuldmuret, arkitekttegnet kvalitetsvilla med en særdeles spændende planløsning og plads til hele familien i Nykøbing Sjælland tæt på alle hverdagens fornødenheder.

I bor i et fredeligt, børnevenligt og lukket villakvarter nær bymidten med et aktivt fritids- og kulturliv, handelsgade med butikker og en masse liv i sommerhalvåret. Både skole og daginstitution er indenfor kort afstand, og der er desuden heller ikke langt til den dejlige badestrand og skoven, når I trænger til frisk luft.

Villaen er opført i mursten med tegltag i 2007 og fremstår yderst velholdt. Den er højt placeret med udsigt over kvarteret til den ene side samt åbne marker og kig til byens vartegn, vandtårnet, på den anden side. Indvendigt kan I glæde jer over lækre detaljer såsom gulvvarme i hele huset inklusiv kælderen, flotte fyrretræsgulve, gipslofter ført til kip, murede indervægge og centralstøvsuger.

I træder direkte ind i det store opholdsmiljø med stue og køkken-alrum i åben forbindelse. Det stilrene Invita-køkken med egetræsbordplade er veludstyret med gængse hvidevarer inklusiv pyrolyseovn samt nyere opvaskemaskine og kogeplade, så I har de bedste betingelser for at fremtrylle lækre, hjemmelavede middage. I kan med fordel indrette en separat forældreafdeling med eget, smagfuldt badeværelse med regnbruser i glasbrusenichen i husets ene ende. Børnene kan holde til i de tre gode værelser, som deles om et badeværelse ligeledes med regnbruser i husets anden ende.

Der er desuden mange anvendelige bonuskvadratmeter i kælderen i gadeplan med et disponibelt rum, et bryggers med praktiske vaskefaciliteter samt et viktualie- og teknikrum. Den store have byder på en ugeneret, sydvendt træterrasse, hvor I kan nyde sommeren under åben himmel til grillaftener med familie og venner.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Nykøbing Sjælland?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Nykøbing Sjælland. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.