Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Marienlundsgade, 8900 Randers

Økonomi *

Husleje

9.224,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
29.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
111 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velkommen til det gode liv!
Skøn og velindrettet 4. værelses lejlighed på 111 m2 med altan midt i Randers.
Velkommen til det gode liv! I Marienlundsgade får du en attraktiv funktionalistisk bolig, som er opført i gedigne og moderne materialer. Lejligheden er stor og lys, og med højt til loftet. Du får en skøn bolig, beliggende i grønne områder og alligevel i gåafstand fra Randers centrum. Lejlighederne lever op til moderne standarder for det gode og bynære liv, som ikke blot ønsker en attraktiv bolig, men som også tager højde for hverdagens praktik, og mulighed for fritidsaktiviteter. Lejligheden har et åbent køkkenmiljø og er forsynet med komfur og emhætte, samt en komplet hårde- hvidevare pakke med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og køle- og fryseskab. Der er elevator og porttelefon i ejendommen. *Det er tilladt at holde én kat eller én hund.

Det er tilladt at have én hund eller én kat. Dog ikke kamphunde, som racerne Amstaff, Bullmastiff, Pitbull Terrier, Tosa Inu eller blandinger deraf. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Randers?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Randers. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.